Fórvert

 

Kanskje er fôrvert tingen for deg

 ⇒ Vi vil antakelig trenger forvert til en liten tispevalp sensommer/høst 2018

 

For oss er det viktig at   alle hunder i vårt oppdrett skal ha et fullverdig godt liv. For å få til dette vil vi ikke ha mer enn 3 familiehunder boende hjemme hos oss. Skal vi drive med oppdrett, er vi dermed  avhengig av forverter til avlshundene våre. 

En fôrvert overtar  tispa som sin egen hund -vederlagsfritt. Til gjengjeld får vi ha valpekull på henne.  fórverten forplikter seg til å gi hunden all den omsorg og oppfølging den trenger og fortjener.

 Fórhunden bor fast  hos sin fórvert familie hele livet, selv om vi den første tiden står som eiere av hunden. I forbindelse med valping, må  tispa bo hos oss i de 8-9 ukene dette pågår.  Det hender tispa kan komme hjem før, men dette avhenger helt av hennes egenskaper som mor.  Eierskapet for tispa overføres til forvert når tispa har hatt avtalt antall kull,  eller nådd avtalt alder.

Før valpekullene ønsker vi at tispa kan komme på besøk til oss så ofte dere har anledning.  Kanskje  kan det innimellom kombineres med at dere har en liten ferie uten hund? 🙂  Målet vårt med dette er at tispa skal føle seg helt trygg og hjemme hos oss, hvis det skulle blir aktuelt for henne å ha valper.

 

Til hanhundene har vi egne avtaler som tilpasses hver enkelt. Ta kontakt for mer info.

 

   .          .               
Vi kan aldri vite om en valp på 8 uker vil være egnet til avl. Den må bl.a. igjennom flere helsetester slik at vi får sjekket ut arvelige sykdommer/skavanker. Vi plukker ut en valp som virker lovende både i eksteriør og gemytt, men vi  vil kun bruke den i avl hvis vi vurderer det slik at den også helsemessig er egnet for dette!

OBS! Av praktiske hensyn bør våre fôrverter ikke bo så langt unna Hokksund. 

Høres dette interessant ut?  Før en går inn på  fórvertavtale  er det viktig at både oppdretter og fôrvert føler en gjensidig god kjemi og får tillit til den andre. Ring oss på tlf  32 70 05 72 etter kl 12.00. Da kan vi  utveksle mer informasjon om hverandre og ta en hyggelig hundeprat

Velkommen til oss!  

mmm

ll,

l

h- © Copyright Potefaret kennel ved Signek