Kanindachshund valp til halv pris -med avtale

 

Vi leter etter et meget godt hjem til en liten Langhåret Kanindachshund   

 

Vi letter et meget godt hjem til en herlige mild, glad, kosete og tidvis litt rampete guttevalp  som det er lett å falle fullstendig pladask for ♥ 

Hva ser vi etter?    
For oss er det viktig at hunden skal få et trygt godt hjem hvor han blir et fullverdig familiemedlem, samtidig som han får utfolde seg og være hund. Jeg ønsker voksne etablerte mennesker, som har god tid, mye tålmodighet og masse kjærlighet på lager. Dere bør også være glad i å ferdes i skog og mark. Om dere har en voksen hund fra før, som har blitt «tørr bak ørene», så er det et stort pluss!  I tillegg til dette har jeg et lite håp om at dere er interessert i utstillinger og spor, da dette er noe hunden må igjennom før evnt avl (avtalen)   Evnt. kan jeg gjøre det, eller vi kan gjøre det i samarbeid. 

Hva går så avtalen ut på?
Når vi driver med oppdrett trenger vi tidvis å få inn nytt blod . Vi vil jo ikke ha innavl på hundene våre. Derfor gjør vi det slik at vi har enkelte hunder i deleie. Det betyr i praksis, at de som kjøper halve hunden er de som skal ha hunden boende hos seg hele hundens liv.  Grovt sagt, eier kjøper selve hunden, men vi eier sæden. Vi står begge som eiere av hunden i NKK. Dette fordi jeg må undertegne papirene hvis hunden blir egnet for avl og paringer.

   

Trivsel og livskvalitet    
En viktig essens i mitt oppdrett er trivsel og livskvalitet for alle parter. Derfor ønsker jeg å finne en familie som kan trives med å samarbeide litt med meg, slik at dette kan bli en positiv og god erfaring for alle. Målet mitt er at alle involverte skal ha det bra –både de på to og fire bein!

 Bildekommentar: Han er en rolig valp, så langt en kan si at en valp er rolig 🙂     
Når han er i farta, da ER han i farta
 😀 

 Skriftlig avtale    
Jeg bruker selvsagt en skriftlig solid avtale hvor partenes interesser skal bli godt ivaretatt. Min erfaring med ordningen, er god. Jeg har hatt et par slike avtaler tidligere og har bare gode erfaringer. Faktisk har jeg fått mennesker inn i livet mitt som jeg verdsetter og har blitt glad i. Den skriftlige avtalen er kun ment som «et sikkerhetsnett» for begge parter -i tilfelle det skulle oppstå uenighet.

Du er velkommen til å ta kontakt for en hyggelig hundeprat og mer informasjon       
 
Han er vant til å få ligge i senga sammen med Den Vene Maria og meg, For å få ha min egen pute ;p har jeg lagt senga hans ved siden av pute mi. Den ligger han det meste av natta ♥

 Du bør bo i nærheten av Hokksund
Tlf 32 70 05 72  mellom kl 12.00 og 20.00  Ring lenge!

 .
©  Copyright   Potefaret kennel ved Signe